Search
 

White Agency – Politica fara Amenzi!

White Agency – Politica fara Amenzi!

Am realizat in ultimul timp ca este o moda in industria videochat-ului unde tot mai multe studio-uri considera ca amendarea modelelor o sa imbunatateasca relatia lor sau o fac pur si simplu pentru a-si mari profitul.

Ni s-a intamplat  pe chat sau chiar la interviuri sa fim intrebati de foarte multe persoane, daca noi dam amenzi modelelor. Am decis ca este timpul sa elucidam misterul si sa spunem clar ca aceasta politica este total gresita din punctul nostru de vedere, este impotriva valoriilor noastre si in cazul in care un model face o greseala nu va primi o amenda. Este incorect sa ne permitem oprirea unor bani care sunt de drept ai modelului, pe langa asta in mod eronat am supune modelele sub un stres nedorit ceea ce in final le-ar face sa aiba incasari din ce in ce mai mici si eventual sa renunte definitiv la meserie.

Intradevar, si la noi se mai uita sa se spele un vas sau placa de par in priza dar suntem de parere ca vorbind cu calm si explicand intr-un mod civilizat un mesaj, ajunge sa fie respectat fara a fi nevoie de instaurarea militariei.

In videochat, modelul trebuie sa fie mereu relaxata, cu o stare pozitiva pentru a reusi sa se concentreze pe ce este cel mai important – membrii de pe site-uri. Noi ca echipa avem ca scop sustinerea si ajutarea modelelor.

Stim ca aceasta meserie este privita din prisma unor concepti gresite, dar daca ar fi atat de usor probabil si bunicutele ar fi online! Intelegem dificultatile intampinate de modele in practicarea acestui job si nu urmarim sa ingreunam o situatie daca exista  metode mult mai practice pentru rezolvarea unor probleme zilnice.

Daca doresti sa lucrezi cu noi, ne poti contacta telefonic la numerele 0755181604 si 0749707702 sau poti folosi adresa de email – info@whiteagency.ro.

Pentru noi tu esti cea mai buna!

White Agency – Studio Videochat!

Vino sa ne cunosti – poti face in scurt timp parte din familia noastra! Te asteptam cu drag!

Leave a Reply