Search
 

VEI CASTIGA 10000 $ LA CHAT IN PRIMA LUNA?! MIT SAU ADEVAR?

VEI CASTIGA 10000 $ LA CHAT IN PRIMA LUNA?! MIT SAU ADEVAR?

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la cate sume incredibile sunt promovate pe toate siteurile, o iau razna. Nu vreau sa zic ca nu vei face 10000 de dolari, ca model de videochat, pentru ca aceasta suma este realizabila dar…. exista totusi un dar! Nu vei face nici daca esti viitoarea BRITNEY SPEARS sau MADONNA 10000$ in prima luna, mai ales daca tu ai zero experienta, si un nivel minim de engleza.

Ca sa castigi 10000$ intr-o luna din Videochat ar trebui sa fi acel model unic, plin de noroc careia ii pica din cer banii, eu personal in vreo 8 ani in aceasta industrie n-am cunoscut, si nu am auzit de un model nou ce a facut 10000$, poate s-o fi facut nu zic nu, dar acum vreo 18 ani cand a inceput videochatul sa apara timid in viata singuraticilor.

Sa fim realiste fetelor, naivitatea poate prinde pe camera, dar n-o lasati sa prinda si in realitate, pentru ca inevitabil va dauna.

Cum se fac banuti in videochat? Daca nu ai lucrat niciodata in acest domeniu iti dam cateva hinturi!

  1. Engleza nivel mediu cel putin.

Poate acum te intrebi, dar de ce? nu ma ajuta studioul?  – R: Echipa noastra este mereu disponibila pentru modele, cu sfaturi sau chiar in a scrie in  locul lor cand sunt online, dar sa presupunem ca un membru iti va zice sa-i arati ce ai in geanta – pana iti va transmite trainer-ul si pana iti dai tu seama ce trebuie sa faci , este foarte posibil ca acel membrul platitor sa mearga la urmatorul model  ce poate interactiona fara probleme!

2. Conteaza aspectul fizic!

Nu este vorba de cate kg ai sau cat de pronuntate iti sunt formele. Este vorba de modul in care te prezinti pe camera. Adica, un aspect ingrijit, care demonstreaza ca tu ti-ai dat interesul inainte de a veni la job, ti-ai aranjat parul, ai un makeup dragut si un outfit ce te va pune in evidenta.

3. Conteaza seriozitatea si cat de des esti online si disponibila pentru noii tai prieteni virtuali.

Sa nu te astepti sa faci mii de dolari daca tu vrei sa intri 4 ore pe zi sau 3 zile pe saptamana. Vei face probabil, putin maruntis, indeajuns de o pereche de blugi si una de adidasi. Daca tot te-ai apucat de o treaba indicat e sa o faci ca la carte.

4. Pe camera va trebui sa fi implicata de la A la Z, dar jobul nu se incheie acolo, este nevoie constanta de documentare, sedinte foto, dezvoltarea si aplicarea unor noi idei si unor lucruri inedite                 ce nu se gasesc in fiecare camera pe site.

5. Decorul conteaza enorm, poti avea cea mai corecta atitudine daca decorul nu te pune in evidenta, ai cam pierdut, deci atentie mare.

6. Profilul tau pe siteurile pe care activezi este extrem de important – Don’t be like the rest, stand out!

Anyway, ce vreau eu sa zic este ca pentru a ajunge la 10000$ pe luna este nevoie de multa implicare si multe calitati, pe care trebuie sa le dobandim de-a lungul vietii. Poate dupa 2 sau 3 luni vei ajunge la suma de 10.000 dar in principiu trebuie sa ti cont de acele mici detali ce fac diferenta.

Sper ca acest articol a clarificat putin dilema, deci 10.000 in prima luna putin probabil, in a4a luna, posibil, dar poate sa-ti ia si doi ani sa ajungi la aceasta suma. Depinde de la caz la caz.

 

Leave a Reply