Search
 

#superconcurs – calatoreste cu White Agency

#superconcurs – calatoreste cu White Agency

Dragele noastre,

Asa cum v-am obisnuit pana acum, noi la White Agency suntem un studio de videochat care se tine de cuvant si pe langa concursurile pe care le organizam constant, ne dorim sa va tinem la curent cu tot ce organizam.

Ne-am gandit sa le facem o bucurie si modelelor noastre care sunt perfectioniste, mereu dornice sa realizeze cat mai mult si de multe ori pun munca pe primul plan. Uneori trebuie sa invatam sa luam si o pauza pentru noi, pentru a cunoaste o tara noua si de ce nu pentru a ne distra.

In acest domeniu daca ai vointa este indeajuns sa ajungi la castiguri financiare destul de mari intr-un timp destul de scurt dar de multe ori ca in orice job poate aparea montonia, si acel sistem de repetare pe care il traim toti cei ce ne dedicam carierei noastre. Pentru a mai sparge aceea monotonie ne-am gandit la ceva super interesant, o mini-vacanta in Barcelona. In concurs este vorba de 5 zile in Barcelona in luna iulie pentru doua persoane: Hotel de 5 stele plus 2 bilete de avion, deci modelul care reuseste sa castige acest concurs poate sa-si ia iubitul, mama sau cea mai buna prietena cu ea in vacanta!

Conditiile de participare sunt foarte simple: respectarea programului si atingerea targetului pentru 2 luni!

Iar partea cea mai buna este ca daca avem doua modele sau trei sau patru ce se incadreaza in aceste conditii vor pleca impreuna la Barcelona!~!!!

Daca si tu iti doresti sa muncesti intr-un mediu de lucru placut, unde poti beneficia de premii constante, e timpul sa iei decizia ce iti va schimba viata! Angajeaza-te acum intr-un studio de videochat central, unde tu vei deveni prioritatea noastra. Ne vom ocupa indeaproape de tine, si ne vom asigura ca vei intelege toate secretele videochatului. Poate este momentul sa te implici intr-un job care nu iti ofera doar o satisfactie financiara ci si o satisfactie personala. Noi la White Agency ne ocupam de tine, sa devi cea mai buna varianta a ta!

 

 

Cu drag,

Team White Agency!

1 Comment

  • Irismaria

    Super !!

    iunie 2, 2018 at 10:32 pm

Leave a Reply