Search
 

Succesul in Videochat – Mit sau Adevar?

Succesul in Videochat – Mit sau Adevar?

In mod sigur ai auzit de foarte multe ori povesti de succes despre fetele care au ales sa lucreze ca modele in videochat. A devenit o obisnuinta sa auzi cat mai des despre modul in care s-a schimbat viata unui model, si te gandesti ca nu poate fi mit, din moment ce aceste “povesti” sunt constant discutate de cativa ani atat in media cat si la o simpla cafea cu o prietena. Intradevar, sunt foarte multe modele de Videochat care si-au schimbat viata radical intr-un mod pozitiv.

DA, au fost si cazuri in care povestea nu a avut un final fericit. In aceste cazuri in care succesul nu a aparut peste noapte, probabil ti-ai pus intrebarea “De ce nu toate fetele nu sunt modele de succes?”

Exista vreo reteta de succes pentru a reusi in VIDEOCHAT?

Exista, in general. Insa fiecare model de videochat este atat de diferit! De ce? Pentru ca fiecare om este diferit, nu suntem roboti conectati la un sistem! Fiecare are propria personalitate si propriul mod de abordare, iar cheia succesului este, si ea, la fel de diferita. In linii mari, se pot identifica o serie de factori care contribuie la asta, insa la nivel individual totul devine personalizat si incorporat in stil propriu. Iar acest lucru este cel mai usor de observat in interiorul unui studio, in care toate modelele beneficiaza de aceleasi avantaje, vor lucra in aceleasi conditii, vor respecta aceleasi reguli, insa incasarile lor nu vor fi niciodata la fel. Mai mult decat atat, ele vor varia nu doar de la o persoana la alta, ci si de la o perioada la alta pentru acelasi model.

Conteaza foarte mult pentru fiecare model partea de tehnica, imaginesi training, insa cand vine vorba de aparitia si de interactiunea online efectiva, lucrurile au propria dinamica. De ce? Pentru ca jobul de model de videochat este unul cat se poate de personal! Felul in care vor incorpora si vor utiliza toate informatiile si facilitatile care li se pun la dispozitie tine extrem de mult de personalitatea fiecareia dintre ele. Nu exista un tipar anume cand vine vorba de felul in care ar trebui „sa fie” un model de succes, insa in mod cert este necesar ca fiecare dintre ele sa isi insuseasca un anumit set comun de cunostinte care le va ajuta in a intelege, in primul rand, ce anume presupune acest job, pentru ca mai apoi sa le ajunga la acel succes mult visat deorice persoana cand incepe in domeniul Videochatului.

Tocmai din acest motiv, trainingul oferit la White Agency este esential. Cele mai multe cazuri de esec sunt inregistrate in randul fetelor care au incercat sa lucreze „de acasa”, considerand ca este suficient un PC si o conexiune la internet, scapand astfel din vedere toate celelalte aspecte atat de importante. Cu atat mai mult, cu cat nu au niciun fel de experienta in acest domeniu! Nestiind cum sa gestioneze numeroasele situatii care apar in mediul online, vor trage concluzii in mod eronat si vor renunta, considerand ca nu sunt „potrivite” pentru acest job.

Pornind de la aspectul fizic si pana la personalitate, fiecare are sansa ei. Fiecare model va aborda interactiunea online in maniera diferita si va atrage in mod diferit. Copiatul unui model de succes este, in mod sigur, cea mai neinspirata idee in acest domeniu! Ceea ce functioneaza pentru un model nu va functiona in procent de 80% pentru toate celelalte! De fapt, secretul este simplu, fi unica si in i! Este necesar sa iti descoperi atuurile si sa plusezi in acea directie, fara a incerca sa copiezi.

Fii tu insati, incearca sa vezi ce stil ti se potriveste si continua pe linia pe care o alegi. Este foarte important sa iti descoperi acel echilibru interior, sa te descoperi pe tine ca actrita si in acest fel vei reusi, incat timpul pe care il vei petrece in fata camerei sa fie unul de calitate, atat pentru tine, cat si pentru cei de partea cealalta a ecranului. Numai in felul asta vei reusi sa vii cu placere sa faci ceea ce faci, asta fiind valabil in orice domeniu, insa aici cu atat mai mult, cu cat starea ta de spirit se va reflecta in mod direct in rezultatele pe care le vei avea. Aici zambetul sincer face adevarate minuni!

Sa nu uitam de faptul ca videochatul porneste de la imagine! Este primul impact in interactiunea online, iar felul in care un model va sti si sa aiba grija de propriul look va face diferenta. Toate acele mici detalii pe care uneori tindem sa le omitem aici conteaza foarte mult. O persoana ingrijita intotdeauna va fi placuta! O persoana vesela intotdeauna va atrage! Chiar daca uneori nu ai cea mai buna zi, ia-ti un moment pentru tine in care sa te detasezi de factorii generatori de stres. Si abia mai apoi incepe-ti tura de munca. Iar cand vine vorba de timpul efectiv petrecut online, este nevoie de constanta si dedicare! Daca iti vei organiza un program stabil si il vei respecta cu strictete, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Lista continua, noi avem o multime de secrete pe care le putem impartasi cu tine si te asteptam la noi, la o cafea.

Leave a Reply