Search
 

Sa intelegem Videochat-ul

Pentru a avea succes in Videochat trebuie sa sti ca este nevoie de implicare, nu doar din partea studio-ului dar si din partea ta!

Cand te gandesti ca Videochat-ul poate deveni sursa ta stabila de venit ti se pare oarecum de necrezut. Stim foarte bine ca la inceput, poate parea imposibil sa accepti ca esti in fata unei camere Web si zeci sau sute de persoane te pot privi. Toate aceste ganduri  ajuta la acumularea unei stari negative si pot face o discutie banala dintre un model si un membru greu de realizat.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te relaxezi si sa ai incredere in tine ca poti face orice!

In videochat, trebuie sa iti setezi clar obiectivele si sa incerci sa te gandesti la acest job exact ca la un joc. Este important sa consideri ca in fiecare tura, de fapt TU te intalnesti ONLINE cu cativa prieteni sa jucati un GAME. De fiecare data incearca sa castigi acest joc obtinand cel mai mare scor ( aici vorbesc de “$$$”).

Invata sa fi prietenoasa si comunicativa chiar daca uneori trebuie sa setezi cateva limite pentru anumiti membri. Sti vechea expresie “tonul face muzica”. Acest detaliu este valabil si in viata de zi cu zi, dar revenind la ale noastre, atunci cand discuti cu un membru mai nepoliticos, incearca sa-i dai de inteles ca modul lui de a vorbi este inadecvat si daca doreste sa te cunoasca trebuie sa te ia in serios.

Investeste in tine – Aici vorbim de tinute, un look mai modern, sau o simpla manichiura care intradevar se vor face observate. Desi, nu pare barbatii au un spirit de observare foarte dezvoltat si atunci cand iti dai interesul si rezultatele incep sa se lase vazute.

Incearca sa dai atentie tuturor membrilor, chiar daca nu ii vezi in fiecare zi in camera ta si preferi sa discuti cu membrii “fideli”, uneori o conexiune se creeaza in timp si doar prin comunicare poti castiga mai multi admiratori.

Cand incepi sa te gandesti la Videochat in mare parte te bazezi pe stereotipurile sugerate de societate, dar cu timpul analizand cu atentie ceea ce se intampla de fapt realizezi ca in Videochat vei cunoaste oameni extraordinari, care din nefericire nu dispun de foarte mult timp si Site-urile de Streaming online devin singura optiune de comunicare.

Alege acum White Agency – Studio Videochat.