Search
 

Procent sau Salariu Fix?

Procent sau Salariu Fix?

Ai vrea sa incerci acest domeniu dar nu esti sigura? Vrei o viata noua dar nu sti daca este o alegere buna si iti este teama ca veniturile tale nu vor fi la inaltimea asteptarilor?

White Agency ofera un salariu fix si garantat de 2500 de Lei pentru primele trei luni.

De-a lungul timpului ne-am confruntat cu foarte multe intrebari legate de venituri. La interviuri am cunoscut persoane care vroiau sa aiba certitudinea ca vor castiga o suma fixa, un salariu ce le-ar fi putut permite o anumita stabilitate financiara. De multe ori aceste intrebari veneau in baza unor experiente mai putin placute, cum ar fi:

  • Inceperea colaborarii cu un studio nu tocmai potrivit pentru un model nou. De multe ori aceste lucruri se intampla si din nefericire, persoane cu potential sunt indrumate gresit sau deloc de catre personalul studio-ului. Bineinteles, aceste mici detalii fac diferenta si rezultatele sunt vizibile in incasariile extrem de mici.
  • O experienta neplacuta a unei prietene sau cunostiinte care automat posibil a fost pusa intr-o situatie similara celei de sus.
  • Alegerea unui studio “de cartier”, unde cineva a decis ca poate sa conduca o afacere dintr-un apartament si fiind novice in acest domeniu, a considerat ca este indeajuns sa fie un model in fata unei camere de filmat.
  • O colaborare nefericita cu un studio care probabil nu si-a respectat promisiunile – plata la timp, contract de munca inregistrat.

Ei bine, un studio de Videochat, este o afacere in adevaratul sens al cuvantului si pentru a se dezvolta frumos, este nevoie de persoane cu experienta si capabile de responsabilitati reale. White Agency este un studio serios, un proiect frumos, pus la punct de foste modele care au avut ca scop dezvoltarea lor personala, profesionala si in acelasi timp dorinta de a indruma corect  persoane ce isi doresc sa devina o varianta mai buna a lor.

Din acest motiv, intelegem faptul ca nesiguranta zilei de maine nu este un sfatuitor bun si oferim posibilitatea unui salariu motivant de 2500 de Lei pentru primele trei luni.

Ne poti contacta  pentru detalii sau pentru a programa un interviu

la urmatoarele numere de telefon:

0755181604

0749707702

Adresa de email:

info@whiteagency.ro

Te asteptam cu drag sa te alaturi familiei White!

 

Leave a Reply