Search
 

Nu te costa nimic sa te muti in Bucuresti si sa incepi o viata noua!

Nu te costa nimic sa te muti in Bucuresti si sa incepi o viata noua!

De cate ori te-ai gandit ca vrei sa incepi o viata noua intr-un alt oras, un nou decor si oameni diferiti in jurul tau? Uneori tot ce ne dorim este un inceput nou, “o renastere” prin care sa invatam lucruri noi,  prin care sa ne cunoastem pe noi insine mai bine fara sa trebuiasca sa ne justificam absolut nimanui.

Bineinteles, inainte de a lua o astfel de hotarare sunt multe sentimente contradictorii de invins si mereu apare acea teama ca nu te vei putea descurca si te vei gandi poate ca, acasa ai cam tot ce-ti trebuie… Probabil ti-ai imaginat mii de scenarii si printre ele, sunt cateva cu un final fericit. Alaturi de noi poti avea parte de o experienta pozitiva, in care lucrurile ar putea sta mai bine decat acasa unde probabil ai o siguranta, dar totusi este indeajuns sa ai doar  siguranta? La asta ai vrea sa se rezume viata ta?

Pentru a reusi si a evolua este nevoie de un moment de risc asumat, un moment in care decizi, actionezi fara a planifica si a analiza prea mult. Stim ca pare mai usor in teorie decat in practica, dar pentru a dobandi ceva in viata, aici ne referim la aspectul profesional cat si la cel personal – trebuie sa risti.

Acesta este cursul vietii, o data ajunsi la maturitate trebuie sa ne luam zborul si sa dam un sens vietii noastre. Un nou inceput poate parea un act curajos acum, dar peste cateva luni, cativa ani va fi doar aceea decizie prin care ti-ai schimbat complet viata si asteptarile.

Daca te-ai gandit la aceste detali pana acum dar nu aveai resursele financiare pentru a inchiria o camera, nu aveai un job gasit si nu erai sigura ca vei gasi un loc de munca in timp util, noi avem solutia. Iti oferim posibilitatea de a beneficia de un job in care sunt 99% sanse sa ai succes, pentru ca noi suntem o echipa implicata, avem instrumentele necesare pentru a-ti pune la dispozitie un trafic ridicat, profiluri profesionale pe siteurile noastre prin care in mod sigur tu vei ajunge sa incasezi sume incredibile.

In concluzie, ai si casa ai si jobul acum, ce te mai retine??

“Deprinderea de a găsi plăcere mai degrabă în gândire decât în acțiune e un mecanism de protecție împotriva neînțelepciunii și a iubirii excesive de putere, un mijloc de a-ți păstra seninătatea în nenorocire și pacea minții printre griji. O viață limitată la ceea ce e personal e predispusă să devină, mai devreme sau mai târziu, insuportabil de dureroasă; doar printre ferestre către un cosmos mai mare și mai puțin irascibil devin suportabile părțile mai tragice ale vieții.”

 

Daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne la numarul de telefon 0749.707.702 sau 0755.181.604 sau adresa de email: info@whiteagency.ro

White Agency - Studio Videochat Bucuresti

Calea victoriei 155
București,
Romania
Phone: 0749707702
Email: info@whiteagency.ro

Leave a Reply