Search
 
White Agency - Studio Videochat Bucuresti / Dezvoltare Personala  / Ne marim echipa! #Trainer # Wanted #Videochat

Ne marim echipa! #Trainer # Wanted #Videochat

studio videochat

Ne marim echipa! #Trainer #Wanted #Videochat

White Agency se extinde pe zi ce trece! #Videochat

White Agency este unul din putinele studio-uri de videochat cu colectiv exclusiv feminin. Cu o vechime de peste sase ani in acest domeniu, scopul nostru este sa oferim o experienta cat mai placuta staff-ului si modelelor ce doresc sa creasca pe cele doua planuri: profesional si personal. 

Cautam un trainer care are cunostiinte de limba engleza – scris si vorbit + cunostiinte P.C.

Ne dorim alaturi de noi o persoana ambitioasa, empatica si pozitiva – capabila sa motiveze si sa incurajeze modelele noastre. Experienta in acest domeniu nu este neaparat necesara dar poate reprezenta un plus. In cazul in care nu ai avut tangenta cu aceasta industrie, noi ne vom ocupa de introducerea ta in “tainele videochat-ului”. Alaturi de noi iti poti imbunatati rapid cunostiintele de limba engleza, poti descoperi capacitatile tale creative (aici vorbim de editat fotografii, construit si editat profile, etc.)

Programul de lucru la White Agency este extrem de flexibil se lucreaza in doua ture si nu, nu va fi nevoie sa fi la ora 06:00 aici! 

Stim ca poate suna oarecum straniu, cand la momentul actual pe piata exista in mare parte doar studio-uri ce lucreaza in 3 ture si programul nu este tocmai cel mai “normal”

Pachetul salarial este atractiv si include deasemenea bonusuri generoase plus posibilitati de calatorie (team-building) unde ne dorim stabilirea unei conexiuni puternice intre angajati. 

Surprinzator, Videochat-ul a devenit oarecum acceptat de normele sociale, unde a lucra cu un calculator si a purta discutii cu persoane din locuri indepartate pare O.k. 

Acum cateva detalii referitoare la calitatile pe care ni le dorim de la noul nostru trainer.

  • IMPLICARE + SERIOZITATE
  • FIRE COMUNICATIVA 
  • CARACTER POZITIV 
  • AMBITIE
  • PERSONALITATE PUTERNICA
  • DORINTA DE A CRESTE PROFESIONAL

Daca dupa citirea acestui articol, consideri ca te poti descurca pe postul de trainer noi te asteptam la un interviu! 

Numar de contact: 0755181604

                                       0749707702

Email:

    whitestudio2017@gmail.com

     info@whiteagency.ro

 

 

 

Leave a Reply

a