Search
 

#Let’s see the World #ConcursWhiteAgency

#Let’s see the World #ConcursWhiteAgency

Hello din nou,

Programul #Let’s see the World #WhiteAgencyRules

 

Asa cum v-am obisnuit pana acum, noi la White Agency suntem un studio de videochat care se tine de cuvant si pe langa concursurile pe care le organizam constant, ne dorim sa va tinem la curent cu tot ce organizam.

Ne-am gandit sa le facem o bucurie si modelelor noastre care sunt extrem de implicate, mereu dornice sa realizeze cat mai mult si de multe ori pun munca pe primul plan. Uneori trebuie sa invatam sa luam si o pauza pentru noi, pentru a cunoaste o tara noua si de ce nu pentru a ne distra.

In acest domeniu daca ai vointa este indeajuns sa ajungi la castiguri financiare destul de mari intr-un timp destul de scurt dar de multe ori ca in orice job poate aparea montonia, si acel sistem de repetare pe care il traim toti cei ce ne dedicam carierei noastre. Ei bine, eu fiind model inainte, cunosc toate sentimentele pe care modelele le au, am trait aceleasi momente si regret ca nu a fost cineva sa-mi zica: “Ïa o pauza, relaxeaza-te si mergi sa cunosti alte locuri, pentru ca investitia in calatorii este o investitie in tine”

White Agency nu este un tip de studio multinationala, desi poate la prima vedere ai crede asta, noi suntem mai degraba o familie, foarte uniti, cu multe glume si multe momente super frumoase traite impreuna, in fiecare zi. Suntem profesionisti dar stim sa fim si oameni.

In concluzie, este timpul sa afli si tu de ultimele concursuri organizate in cadrul companiei White Agency! Chiar daca nu ne cunosti inca, poate iti vei lua inima in dinti si ne vei face o vizita!

Prima vacanta oferita de White Agency are o destinatie istorica, mai precis Roma. Cele mai bune modele White Agency se vor bucura in perioada 12-17 ianuarie de o vacanta extraordinara, intr-un hotel de 5 stele in Roma, zborul este bineinteles inclus si totul bine pus la punct pentru o relaxare bine meritata

Urmatoarea vacanta are fabuloasa destinatie Dubai, in perioada 9 -15 martie. In Dubai, modelele noastre se pot bucura de o vreme insorita si calduroasa in timp ce in Romania va fi inca rece si innorat.

Noi, la White Agency tinem foarte mult la a oferi modelelor noastre nu doar conditii de lucru foarte bune, ci ne dorim sa le motivam, sa le aratam cat le apreciem implicarea si munca. Consideram ca prin a deschide noi orizonturi, reusim sa schimbam poate o viziune negativa intr-o viziune pozitiva, dovedim ca da, visele se implinesc!

 

“Umple-ți ochii de minuni, trăiește precum o să mori în 10 secunde. Vezi lumea. Este cu mult mai fantastic decât orice vis realizat sau plătit în fabrici”

“Nimeni nu poate descoperi lumea pentru altcineva. Numai când o descoperim pentru noi devine pământ comun și o legătură comună și încetăm să mai fim singuri” – Wendell Berry

 

Daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne la numarul de telefon 0749.707.702 sau 0755.181.604 sau adresa de email: info@whiteagency.ro

 

White Agency - Studio Videochat Bucuresti

Calea victoriei 155
București,
Romania
Phone: 0749707702
Email: info@whiteagency.ro

Leave a Reply