Search
 

Despre Noi

White Agency este locul in care VIDEOCHATUL a fost reinventat! Vei beneficia de suportul si indrumarea necesara ce te vor transforma intr-un magnet pentru bani! Alaturi de noi vei deveni cea mai buna versiune a ta - e momentul tau acum.

Cum s-a format White Agency

Totul a inceput de la un simplu vis,aparut in momentul in care si eu colaboram cu un alt studio. Lucrand in domeniu si lovindu-ma de multe ori de organizari carente mi-am dorit foarte mult sa aduc ceva nou in aceasta industrie detinuta in mare parte de barbati, dar sustinuta de femei. Am considerat ca este nevoie de o femeie in domeniu dornica sa apere interesele modelelor, fiind aproximativ 5 ani in aceeasi pozitie si intelegand perfect cum trebuie tratata fiecare situatie. Cum am adus schimbarea? Am construit un studio ce ofera sanse egale fiecarui model, un studio transparent unde promisiunile se respecta.
Abordarea noastra

Abordarea noastra

Dupa cum bine stim, este dovedit stiintific ca sustinerea si motivarea angajatilor duce la rezultate extraordinare. Activand intr-un colectiv etic din punct de vedere profesional si cu o indrumare corespunzatoare si constanta duce la o dezvoltare progresiva. Cunoastem foarte bine atat siteuri-le cat si membru, un plus ce ne ofera posibilitatea de a pune la dispozitia modelului o consiliere adecvata dar si strategii bine gandite pentru performante MAXIME!
suport

Suport si Consiliere

In momentul in care incepi sa faci parte din echipa White Agency, iti vom pune la dispozitie traineri cu experienta, suport tehnic, consiliere imagine, make-up si sedinte foto profesionale. Acest job inseamna prezenta si dezvoltare continuua, modelul trebuie sa aiba la dispozitie toata sustinerea pentru a fi un model de succes. Concurenta in momentul de fata este din ce in ce mai mare, dar lucrand cu echipa potrivita care are la indemana nu doar cunostiinte dar si un trafic calitativ, constant oferit modelelor White Agency - orice model ambitios poate sa ajunga la castiguri de peste 20.000 $ pe luna.
Afla mai mult
Avantaje

Avantajele tale la White Agency.

In momentul in care tu vei alege sa colaborezi cu White Agency vei fi placut surprinsa pentru ca noi iti vom pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru o aparitie cat mai profesionala. Vei beneficia de sedinte foto glam ce iti vor asigura atat calitatea profilelor de lucru dar te va prezenta membrilor intr-un mod unic. Modelele White Agency se bucura de team-buildinguri in Romania dar si in strainatate, premii lunare pentru performante dar si traininguri bine elaborate de echipa de training.
Afla mai mult