Search
 

Despre Noi

White Agency inseamna: transparenta, creativitate si seriozitate. Colaboram cu cele mai cunoscute platforme si rezultatele de succes sunt sigure alaturi de noi. Oferim suport constant si am dezvoltat cu succes un sistem profesional unde tu nu trebuie sa iti faci griji de nimic! Este momentul sa devi cea mai buna versiune a ta!

Cum s-a format White Agency

Totul a inceput de la un simplu vis, care cu multa perseverenta a devenit realitate. Lucrand in domeniu si lovindu-ne permanent de organizari carente ne-am dorit foarte mult sa aducem ceva nou si pozitiv in aceasta industrie. Cum aducem schimbarea?
Abordarea noastra

Abordarea noastra

Dupa cum bine stim, este dovedit ca sustinerea si motivarea angajatilor duce la rezultate positive, care oferite intr-un colectiv etic din punct de vedere profesional si cu o indrumare constanta duce la o dezvoltare continuua. Cunoastem indeaproape atat tipologiile site-urilor cat si ale membrilor, un plus ce ne ofera posibilitatea de a pune la dispozitia modelului o consiliere adecvata pentru performante maxime.
suport

Suport si Consiliere

O data ajunsa aici, noi iti vom pune la dispozitie traineri experimentati, suport tehnic, consiliere imagine, make-up si sedinte foto profesionale. Acest job inseamna prezenta si dezvoltare continuua, modelul trebuie sa aiba la indemana toate aceste avantaje propulasand-o in a fi un model de success in site-urile de top ale momentului.
Afla mai mult
Avantaje

Avantaje

In momentul in care tu vei decide sa colaborezi cu White Agency vei fi placut surprinsa de modul in care iti vom pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru o aparitie cat mai profesionala. Urmata de o sedinta foto glam ce va asigura calitatea inalta a profilurilor de lucru.
Afla mai mult