Search

Despre Noi

Suntem o companie formata in totalitate din staff feminin. Scopul nostru fiind acela de a ajuta constant modelele pentru a ajunge la performante maxime.

Cum s-a format White Agency

Totul a inceput de la un simplu vis, care cu multa perseverenta a devenit realitate. Lucrand in domeniu si lovindu-ne permanent de organizari carente ne-am dorit foarte mult sa aducem ceva nou si pozitiv in aceasta industrie. Cum aducem schimbarea?
studio videochat

Abordarea noastra

Dupa cum bine stim, este dovedit ca sustinerea si motivarea angajatilor duce la rezultate positive, care oferite intr-un colectiv etic din punct de vedere profesional si cu o indrumare constanta duce la o dezvoltare continuua. Cunoastem indeaproape atat tipologiile site-urilor cat si ale membrilor, un plus ce ne ofera posibilitatea de a pune la dispozitia modelului o consiliere adecvata pentru performante maxime.
studio videochat

Suport si Consiliere

O data ajunsa aici, noi iti vom pune la dispozitie traineri experimentati, suport tehnic, consiliere imagine, make-up si sedinte foto profesionale. Acest job inseamna prezenta si dezvoltare continuua, modelul trebuie sa aiba la indemana toate aceste avantaje propulasand-o in a fi un model de success in site-urile de top ale momentului.
Afla mai mult
c

Avantaje

In momentul in care tu vei decide sa colaborezi cu White Agency vei fi placut surprinsa de modul in care iti vom pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru o aparitie cat mai profesionala. Urmata de o sedinta foto glam ce va asigura calitatea inalta a profilurilor de lucru.
Afla mai mult