Search
 

De unde imi pot achizitiona outfituri pentru chat?

De unde imi pot achizitiona outfituri pentru chat?

Hello si bine ati venit inapoi,

Acest articol este menit sa va ofere o minima indrumare despre tipurile de outfituri necesare si locurile de unde vi le puteti achizitiona. In principiu este un articol folositor fetelor care deja lucreaza in domeniu dar si celor ce sunt decise sa inceapa sa activeze ca modele.

Pentru inceput, un model are nevoie de urmatoarele piese in garderoba ei:

  • Stockings – o piesa de rezistenta pentru un model, in general este indicat sa aveti cel putin o pereche de stockings, dar un model extrem de implicat va avea un minim de 3 – culori diferite, foarte ceruti sunt cei clasici de culoarea neagra, dar o achizitie foarte recomandata ar fi si o pereche de stockings albi care arata extrem de bine, si lasa impresia de inocenta si romanticism.
  • O pereche de stockings o puteti achizitiona din multe locuri, dar o sa va las cateva exemple de magazine. – DM, NewYorker, Gatta, H&M,WildFashion, Jolidon sau Penti. Pretul lor variaza intre 20 Ron si maxim 100 Ron.
  •  
    • Un set sau doua de lenjerie set – cea mai recomandata fiind cea de culoarea neagra, de care in mod sigur vei avea nevoie sau cineva va cere sa vada. Este bine de stiut ca setul de lenjerie neagra va functiona foarte bine cu o pereche de stockings. Daca nu ne credeti, puteti testa. Consider ca un set frumos de lenjerie, de efect si totusi accesibil il puteti achizitiona din extrem de multe locuri, dar NewYorker si H&M sunt foarte probabil cele mai potrivite. Pretul lor variaza bineinteles, in functie de model si material, dar cu suma de 40 Ron – 80 Ron cu putina atentie puteti achizitiona chiar doua seturi.
  • Alte outfituri foarte utile pentru un model:
  • – Body – ce poate avea imprimat diverse mesaje, poate fi din dantela sau simplu. Le puteti cumpara din numeroase magazine, cum ar fi: ZARA, BERSHKA, NEWYORKER, WILDFASHION, STRADIVARIUS & H&M.
  • Acestea sunt piesele de care in mod clar un model are nevoie cand incepe, bineinteles pe camera puteti folosi nenumarate outfituri, de exemplu un tricou si pantaloni scurti sau o rochie de vara, o camasa si o fustita, pe care in mod sigur le aveti la dispozitie. In urmatoarele fotografii puteti observa modurile in care pot fi purtate when at work!

Aproape am uitat, outfiturile cu mesaje predefinite sau accesoriile ce transmit mesaje intereante: LOVE, FEMALE REVOLUTION, KISSES, etc sunt foarte bine venite plus iti ofera posibilitatea de a incepe o conversatie cu membri, prin asta formand o conexiune.

 

Sper ca acest articol o sa va fie de ajutor si sunt convinsa ca prin aceste mici detalii, puteti sa intelegeti putin ce inseamna Videochatul, ce inseamna sa fi model de videochat si ce trebuie sa faci atunci cand activezi in acest domeniu.

 

O zi placuta si mult succes.

 

 

 

Leave a Reply