Search
 

De ce Noi?

Criteriile cele mai importante pentru a devenii un model de succes sunt implicarea, ambitia, rabdarea si flexibilitatea, de restul de ocupam noi.

De ce Noi?

Criteriile cele mai importante pentru a devenii un model de succes sunt implicarea, ambitia, rabdarea si flexibilitatea, de restul de ocupam noi.

Videochat-ul este job-ul care iti ofera nu doar o viata lipsita de grija banilor ci si posibilitatea de a-ti construi un viitor. Facand aceasta alegere vei sti ca iti poti cumpara masina mult dorita, propiul apartament si bineinteles hainele acelea scumpe pe care probabil ti le-ai dorit dintotdeauna. Pentru a deveni un model de succes trebuie sa combini urmatoarele calitati: Rabdare, Implicare, Ambitie si Flexibilitate, de restul ne ocupam noi.  Imaginea ta va fi construita in timp si cu indrumari din partea noastra. Ca femeie probabil consideri ca nu esti destul de slaba, inalta sau frumoasa pentru a deveni Model.

Ei bine, sa fi un model de succes nu se traduce  doar prin a avea un aspect fizic placut ci prin dorinta de a deveni cea mai buna varianta a ta in acest job, cat si in viata de zi cu zi. Desigur, acest lucru se construieste in timp dar in momentul in care te inarmezi cu foarte multa seriozitate si implicare, totul este posibil. Pana la urma in acest domeniu vei lucra cu oameni si prin urmarea sfaturilor noastre, vei invata cum le poti ramane “intiparita in minte” mereu.

Testimoniale

Ce spun unele dintre modelele noastre:

Mereu am fost o fata timida si retrasa, imi era greu sa lucrez cu oamenii si sa ma exprim liber. Nu ma gandeam ca as fi potrivita pentru a lucra in videochat insa m-am inselat. Nu numai ca training-ul si streaming-ul online m-au ajutat sa comunic mai usor, sa fiu mai etrovertita dar mi-a oferit si increderea de care aveam nevoie. Indrumarile pe care trainerii de la WhiteAgecy mi le-au oferit m-au transformat complet, acum ma simt bine in pielea mea mi-am format un stil care ma face sa ma simt feminina si increzatoare, dezvoltarea fiind atat pe plan profesional cat si personal. Ma bucur ca am facut aceasta alegere.

Beatrice

Am terminat o facultate si desi ma asteptam sa imi gasesc un loc de munca rapid, asta nu s-a intamplat. Salariile si cerintele lor mi se pareau exagerate, am fost nevoita sa caut in afara razei mele de specialitate deoarece imi doream foarte mult un stil de viata lipsit de griji. Am apelat la parerea unei prietene care m-a indrumat spre posibilitatea de a devenii model. Am fost scceptica la inceput dar am avut curajul sa incerc. O data ajunsa la interviu toate lucrurile parca au venit de la sine, m-am bucurat sa aflu ca programul este flexibila, plata bilunara si incasarile mai mari decat orice alt job pe care puteam sa il intreprind. Ulterior m-am gandit la a uiliza aceasta oportunitate pentru a imi crea un viitor, imi doresc sa imi deschid propria afacere sa fiu propriul meu sef iar WhiteAgency ma ajuta sa imi implinesc acest vis.

Stefania

Sunt din provincie si mereu mi-am dorit sa locuiesc in Bucuresti, chiriile mi s-au parut foarte mari aici si nu am reusit sa imi gasesc un job bine platit. Asa ca am incercat sa aflu mai multe despre videochat, vazand atatea reclame cu sumele pe care acest job le prezinta. Nu stiam insa daca sunt potrivita pentru acest job s-au daca voi avea posibilitatea sa vin in Bucuresti. WhiteAgency nu numai ca mi-a raspuns tuturor curiozitatilor ci m-a si ajutat sa ma mut aici oferindu-mi si job-ul cel mai bine platit din zilele noastre. Ma bucur ca am facut acest pas si astfel am ajuns sa imi permit nu doar sa locuiesc aici ci sa imi cladesc si un viitor in capitala.

Flavia