Search
 

De ce am ales cazarea oferita de White Agency – Studio Videochat?

De ce am ales cazarea oferita de White Agency – Studio Videochat?

Ce benefici ai cand alegi cazarea oferita de Studio-ul de Videochat?

Numele meu este Elena si acum doua luni am inceput sa lucrez la White Agency pentru ca imi doream o schimbare si aveam nevoie de foarte mult sustinere pe care ma indoiesc ca as fi primit-o in orice alt domeniu.

O sa impartasesc cu voi ce m-a determinat sa ma mut la Bucuresti si cum s-a desfasurat acest proces :).

Simteam ca viata mea nu merge nicaeri deoarece nu provin dintr-o familie instarita dar imi doream sa imi schimb destinul si sa-mi ofer o sansa la fericire. Am vizionat nenumarate materiale despre Videochat si am citit tot ce putea fi citit.  Dupa ce m-am gandit serios la ce vreau sa fac am decis ca in micul meu oras Baicoi, este categoric imposibil sa obtin venituri de peste 1000 $.  Categoric am realizat ca niciodata nu imi voi permite sa urmez cursuri de pregatire profesionala, sa calatoresc sau sa imi cumpar ceea ce imi doresc.

Am programat un interviu la White Agency unde personalul a fost extrem de dragut. Primul interviu l-am tinut pe Skype, deoarece nu imi doream sa fac un drum pana la Bucuresti fara sa stiu la ce sa ma astept. Mi s-a explicat in mare ce inseamna Videochat-ul si am decis sa imi schimb viata urmand vechea zicala ” Incercarea moarte n-are.”

Ajunsa la Bucuresti am fost intampinata de o echipa profesionala care m-a condus la apartamentul studio-ului si m-a facut sa ma simt ca acasa din prima clipa.

Acum dupa doua luni in acest studio, am ajuns la concluzia ca in timpul in care vei activa in Videochat este mult mai bine cand nu esti nevoita sa imparti aceeasi casa cu persoane necunoscute care pot fi sceptici in legatura cu acest domeniu. Consider ca am evitat cu succes atitudiniile judecatoare are altora si m-am putut concentra pe munca eliminand cu succes orice influenta negativa. Acum in acest apartament locuim 3 fete, toate modele la grupul White Agency si in fiecare zi dupa munca fie iesim undeva in oras, la shopping sau discutam despre noi tehnici pentru a deveni modele de succes. Nu am castigat doar un job intr-o companie profesionala am castigat o familie. Uneori nu-mi vine sa cred cat de mult m-am schimbat intr-un timp atat de scurt. In trecut nu castigam mai mult de 1000 de RON, dar acum castig aproximativ 2000 $/ luna si acesta este doar inceputul.

Daca si tu iti doresti sa iti schimbi complet viata o poti face!

Vino la Studio-ul de Videochat White Agency, pentru a avea certitudinea unei reusite!

Nu-ti face griji – TU ESTI SINGURA CARE POATE DECIDE CE MERITI!

 

Cu drag,

Elena

Leave a Reply