Search
 

Da! Videochatul este 100% Legal

Da! Videochatul este 100% Legal

Am primit aceasta intrebare de cel putin 999 de ori. Videochatul este un domeniu considerat inca nou dar in existent de aproximativ 20 de ani. Industria Videochatului s-a dezvoltat pe tot mapamondul si este o industrie infloritoare. Romania este in momentul de fata lider de piata producand anual  peste 100 de milioane de euro. In Romania, in prezent DA, VIDEOCHATUL ESTE LEGAL 100%.

Si, cu toate acestea, lucrurile in ceea ce priveste videochatul nu sunt deloc simple: jobul de model de videochat este inca privit ca fiind unul tabu, iar fetele care il practica fie sunt considerate imorale, fie cu un grad de inteligenta limitat. Nimic mai gresit!In ziua in care vei accepta sa lucrezi ca model de videochat, intre tine si White Agency se va incheia un contract in care sunt specificate atat drepturile si obligatiile ambelor parti.White Agency respecta normele in vigoare modelele avand contracte semnate inca din prima zi de munca.

White Agency lucreaza de aproximativ 8 ani 100% legal. Avem reguli bine puse la punct in ceea ce priveste legalitatea si ne dorim sa lucram intr-un mediu legal, unde toti banii modelelor apar in acte si sunt bineinteles impozitati conform legii. Din moment ce taxele aferente veniturilor noastre sunt platite DA, VIDEOCHATUL ESTE 100% LEGAL.

White Agency este un studio de videochat, unde lucram legal, ne platim taxele si impozitele iar cifra noastra de afaceri este in crestere deoarece ne place sa facem lucrurile ca la carte.

 

 

Leave a Reply