Search
 

Da, si tu poti castiga 2000$ minim lunar!

Da, si tu poti castiga 2000$ minim lunar!

Bine ai venit pe blogul nostru! Daca citesti acest articol inseamna ca esti interesata de acest domeniu si faptul ca te documentezi deja, este un semn bun. Stim ca in ultimul timp sunt tot mai multe persoane care considera Videochat-ul o industrie in care sumele fabuloase sunt un mit. Din fericire, noi suntem dovada ca aceste zvonuri sunt nefondate si iti putem dovedi ca orice model poate castiga suma de 2000$ minim lunar.

Daca iti doresti mai mult si consideri ca este timpul pentru un nou capitol in viata ta, unde vei putea evolua atat personal si profesional, este timpul sa iei in calcul urmatoarele detalii ce sunt esentiale in acest job:

  • esti comunicativa cu un simt al umorului dezvoltat?! – in videochat, este important sa comunici, sa stabilesti o conexiune intre tine si membrii. Cu cat comunici mai mult cu un membru, ai certitudinea ca incasariile tale vor creste de la luna la luna semnificativ. Bineinteles, comunicarea are efect in momentul in care cunosti limba engleza la un nivel mediu sau avansat,  le dai atentie membrilor tai, esti flexibila si poti purta cu cineva o conversatie amuzanta iar cu altcineva o discutie despre economie, istorie sau pur si simplu despre intamplari din viata ta,  sau poate a lor. De multe ori, lucram cu modele care la inceput nu cunosc foarte bine limba engleza, dar cu ajutorul echipei noastre in aproximativ o luna reusesc sa poarte conversatii de cateva ore fara absolut niciun ajutor. Formarea unui model in model de succes dureaza intradevar uneori in functie de caz, poate  o luna minim pana la 3 sau 6 luni. Videochat-ul este un domeniu in care modele cu potential pot avea o evolutie slaba. In acest domeniu, un model trebuie sa fie indrumat, sa i se explice regulile site-urilor, sa i se explice cum sa inteleaga cerintele membriilor si unde sa duca o conversatie, sa dea atentie outfituri-lor, make-upului, si bineinteles sa aiba profilele pe site-uri extrem de bine prezentate. Un model White Agency este model de succes, deoarece o intreaga echipa lucreaza pentru a pune in evidenta calitati ce tu poate nu stiai ca le ai!
  • esti ambitioasa?! – in momentul in care tu ai avut un vis, si ai continuat sa il urmezi pana cand s-a materializat, inseamna ca locul tau este la White Agency. Poate incasariile tale nu vor fi de 5000$ din prima perioada, dar in mod sigur daca ai rabdare si asculti indrumariile noastre in a-3-a luna vei reusi sa incasesi 5000$ sau chiar mai mult. Rabdarea este o calitate ce functioneaza impreuna cu ambitia foarte bine. In momentul in care tu ti-ai imbunatatit limba engleza, oferi un timp calitativ pe camera membriilor tai, esti mereu aranjata frumos, ai un look elegant, classy si totusi poti fi un pic “sassy”, vei vedea rezultate extraordinare, iti garantam.
  • esti constanta – Pentru a excela in orice domeniu, in orice job din univers, trebuie sa fi constanta, trebuie sa fi serioasa si sa iti respecti programul, pentru ca in momentul in care tu ai promis membriilor tai ca vei fi maine online, ei te vor astepta, iar daca tu nu apari, iti garantam ii vor  face ziua mai frumoasa unui alt model, o vor cunoaste si cine stie poate ea chiar este acolo mereu cand promite si automat ofera siguranta ca o vor va gasi atunci cand isi petrec timpul pe site. Trebuie sa iei in considerare aceste mici detalii care da, chiar fac diferenta. Tu trebuie sa fi acel model serios, mereu acolo, dornica sa reusesti mai mult.
  • Vrei sa devi cea mai buna varianta a ta? – ei bine, noi chiar avem rezolvarea pentru aceasta dorinta a ta. Punem la dispozitie cursuri de limba engleza, sedinte foto profesionale, mergem la intalniri de motivare, prezentari in care speakeri cunoscuti ofera sfaturi de aur pentru o evolutie personala si profesionala unica.

Bineinteles, acestea sunt micutele detalii ce fac diferenta dar o data dezvoltate vei intelege ca Videochat-ul nu este nici pe departe un domeniu ce trebuie tratat superficial, este un domeniu extraordinar in care tu daca iti doresti mai mult poti avea in momentul in care intelegi ca directionarea energiei inspre ceea ce este important va da rezultate.

Daca aplici la White Agency, noi iti garantam:

  • venituri substantiale;
  • contract de munca INREGISTRAT LA ITM! (fara contracte scoase la imprimanta ce vor fi acoperite de praf si niciodata legalizate);
  • un colectiv placut; o echipa ce iti va deveni in timp aproape ca o familie.
  • procente atractive!

 

Daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne la numarul de telefon 0749.707.702 sau 0755.181.604 sau adresa de email: info@whiteagency.ro

 

Leave a Reply