Search
 

Da! Si eu m-am angajat in Videochat!

Da! Si eu m-am angajat in Videochat!

Finally! Am spart gheata si am decis ca e timpul sa imi schimb locul de munca. De ce? Lista e foarte lunga dar o sa enumar doar cateva motive:

  1. Salariul foarte mic, in aproximativ o saptamana ramaneam pe zero desi nu platesc chirie.
  2. Nu mai exista o provocare in viata mea absolut deloc, totul devenise monoton, fiecare zi era la fel.
  3. Vroiam sa imi permit mai multe, cum ar fi, o vacanta macar o data pe an, un shopping sanatos la inceputul fiecarui sezon si macar doua iesiri pe saptamana in oras.

Nu am vrut foarte multe “luxuri”, doar posibilitatea de a avea mai multe oportunitati si o calitate a vietii mai buna. Desi domeniul videochatului este constant criticat si nu este chiar asa usor sa le spui persoanelor apropriate unde lucrezi, am luat in calcul modul in care imi evolua viata, m-am gandit serios ca merit mai mult.

Da, am posibilitatea sa experimentez tot ceea ce imi doresc facand Videochat! Da, i-am zis mamei despre domeniul in care lucrez si cam atat, consider ca restul cunostiintelor nu au de ce sa stie, pentru ca de obicei oamenii judeca dar poate se afla in aceeasi situatie, si in viitorul apropriat sau indepartat e foarte posibil sa aleaga acest job. Consider ca videochatul iti deschide ochii, iti ofera posibilitatea sa cunosti persoane din intreaga lume, persoane despre care in mod normal citesti in reviste si ii vezi ca pe niste zei. Ai sansa sa analizezi in detaliu modul in care noi oamenii evoluam, modul in care ne schimbam si faptul ca indiferent de locul in care ne aflam sau importanta locului de munca, toti dar absolut toti cautam un singur lucru: prietenie, iubire, prezenta unei persoane dragi.

Sunt majora, vaccinata si ambitioasa! Daca in epoca noastra acesta este domeniul din care poti obtine satisfactii personale si materiale mai mari,de ce nu?

Am ales sa fiu model videochat si pentru mine fiecare zi conteaza, ma simt productiva si este un sentiment extrem de placut sa iti permiti sa cumperi o vacanta intr-un hotel decent si o destinatie pe care niciodata nu ti-ai fi permis-o. Sunt independenta, nu depind de nimeni si imi traiesc fiecare zi exact cum imi dicteaza inima.

 

 

 

 

 

Leave a Reply