Search
 

Cum trebuie sa te comporti cu membri?!

Cum trebuie sa te comporti cu membri?!

Hello Girls,

Blogul de astazi este menit sa va lamureasca in legatura cu modul in care trebuie sa va comportati cu membrii cand Munciti!

Regula numarul 1: Salutati- va membrii sau raspundeti la salutul lor intr-un mod politicos, in niciun caz faimoasa replica “Tip me” ori “Take me private”. Nu functioneaza asa, la o adica si ei sunt oameni si inainte de orice interactiune in viata de zi cu zi ne salutam intre noi.

Regula numarul 2: Evitati minciunile legate de ceea ce faceti. Daca un membru va intreaba de tinutele pe care le aveti disponibile spune-ti exact ce aveti. Ideea este ca o data mintit, sunt 99% sanse ca acel membru sa nu se intoarca niciodata la tine si pe langa asta vei primi un review care ar putea sa puna pe fuga alti potentiali membri. Uite asa poti scade ca model extrem de mult si automat veniturile iti vor fi afectate.

Regula numarul 3: Schimbati-va tinutele cel putin o data pe tura pentru ca in Videochat este la fel ca in viata reala. Daca mergi la o intalnire cu cineva nu vrei sa te vada in aceeasi tinuta de fiecare data sau cel putin in primele 2 intalniri. Bineinteles, asta nu inseamna ca atunci cand esti incepatoare vei avea zeci de tinute pentru munca dar cu putina creativitate lucrurile ce pot fi identice pentru noi, pentru ei este o tinuta total diferita. Deci: – RECEPTIVITATE!

Regula numarul 4: Atunci cand discutam cu cineva, in mod normal facem contact vizual, un lucru ce ar parea nerealizabil in Videochat dar defapt este o realitate. Contactul vizual il vei face cu camera Web, nu cu persoana in cauza.

Regula numarul 5: Nu intra pe camera cand esti super obosita, fara energie, bolnava  sau intr-o stare mai proasta. Energia ta se va transmite instant celor ce te vizioneaza. Da, uneori vei auzi fete care vor spune ca au fost productive si in situatii de genul acesta dar  sunt in mare parte cazuri izolate. Ideea principala este ca tu, ca model esti acolo sa-i oferi acelui membru platitor o stare mai buna nu mai proasta.

Regula numarul 6: Never lose your smile! Nu poti sti cine se va indragosti de zambestul tau si va deveni un membru stabil care te poate ajuta sa devi model de top plus veniturile tale ar putea avea de suferit fara el.

 

Sper ca v-a lamurit cat de cat acest articol si cu siguranta in urmatoarele bloguri vei gasi multe sfaturi extrem de folositoare!

P.S: Don’t forget to call White Agency – Studio Videochat

We’re waiting for you!

Leave a Reply