Search
 

Cum sa alegi un studio de videochat potrivit?!

studio videochat

Cum sa alegi un studio de videochat potrivit?!

Probabil in fiecare zi te gandesti ca videochat-ul o sa iti asigure cumva venituri stabile si considerabil mai mari. In cazul in care tu nu ai activat niciodata in aceasta industrie probabil consideri ca o camera web + un P.C  sunt singurele instrumente de care vei avea nevoie si orice studio existent la momentul actual ar fi OK!

Nimic mai fals! 

Cativa factori importanti cand alegi studio-ul potrivit:

1. Marimea camerei de lucru ar trebui sa fie egala cu cea a unui dormitor.Evita orice studio care are statii de lucru in loc de camera individuala.

2. Studio-ul iti va pune la dispozitie un trainer? Indiferent de abilitatile tale lingvistice, vei avea nevoie de indrumarea unui trainer cu  experienta in acest domeniu.

3. Locatia studio-ului este accesibila din orice zona a Bucurestiului? Conteaza sa calculezi timpul necesar pentru a ajunge la studio.

4. Ce fel de aparatura vei folosi? Calitatea imaginii este extrem de importanta, daca nu cea mai importanta. Imaginea ta trebuie sa indeplineasca anumiti parametri calitativi ceruti de platformele de lucru. In cazul in care studio-ul nu iti poate asigura aceasta conditie, sunt slabe sanse sa excelezi in aceasta industrie.

5. Vei avea o sedinta foto profesionala asigurata de studio? Un set de fotografii profesionale te va ajuta sa atragi atentia membrilor si in acelasi timp venituri substantiale.

6. Aspectul studioului si decoruriile? Daca aspectul studio-ului de care esti interesata este neingrijit iar igiena este o necunoscuta, evita acel studio! Analizeaza decorurile si observa culoriile din fiecare camera, nuante de portocaliu, verde, galben, mov vor dezavantaja orice model. In principiu o camera de lucru, ar trebui sa aiba culori elegante, deschise, tonuri calde care te vor ajuta sa iesi in evidenta!

7. Studio-ul ofera contract legal de munca? Daca da, atunci mai mult ca sigur esti in locul potrivit. Atunci cand mergi la un interviu este posibil ca majoritatea detinatoriilor de studio sa se prezinte interesati in a oferi un contract legal de munca dar intreaba ce fel de documente sunt necesare (Carte identitate, Copie certificat de nastere, Copie dupa ultima diploma obtinuta, Adeverinta Medicina Muncii, C.V). Aceste documente sunt necesare pentru inregistrarea oricarui contract valid de munca si in mod sigur ar trebui sa iti cunosti drepturile.

8. Nu uita sa ai la tine cartea de identitate sau pasaportul. In cazul in care studio-ul ti-au lasat o impresie buna si esti decisa sa incepi o colaborare, unul din aceste documente este necesar pentru a-ti creea conturile de lucru. Poti sta linistita, datele personale sunt verificate doar de site-uri si niciodata identitatea nu iti va fi divulgata.

 

 

Succes,

White Agency

“Se spune că timpul schimbă lucrurile. În realitate tu ești cel ce trebuie să o facă.”

Andy Warhol

Leave a Reply