Search
 

Cum iti poti face membrii fideli??

Cum iti poti face membrii fideli??

 

Hello and Welcome,

Daca ai decis sa citesti acest articol inseamna ca esti model sau iti doresti sa fii.

De multe ori ne confruntam cu situatii in care modelele noastre ne intreaba –

” Eu de ce nu primesc un tips mare de 500 de dolari?”

” Dar eu de ce nu sunt in top pe site?”

” Ce trebuie sa le zic sa ma placa?”

” Ce stil ar trebui sa adopt sa reusesc sa am venituri mai mari?”

In general aceste intrebari vin de la modelele fara experienta care vazand in studio modelele noastre ce deja au acumulat o experienta vasta si venituri generoase, isi doresc aceleasi reusite. Absolut normal, toti ne dorim sa progresam si bineinteles, sa ne imbunatatim.

Vom da raspunsuri pentru fiecare intrebare mentionata mai sus:

  1. Tipsurile mari le poate primi oricine dar numai in momentul in care ca model esti tu prezenta mereu in orele mentionate pe program membrilor. De fiecare data cand un model este online trebuie sa se gandeasca la faptul ca si membrii, la fel ca si noi sunt oameni in spatele calculatoarelor si trebuie tratati ca atare. Cand incepe o discutie, pentru a-i trezi interesul membrului trebuie sa-ti dai interesul. In primele conversatii veti impartasi detalii legate de experiente, hobby-uri, job sau familie. In momentul in care acel membru se intoarce il vei intreba ” Cum a fost azi la munca?, “Este vineri, deci comanzi pizza?” , “Ai fost la sala din nou?” – pentru ca automat dupa cateva discutii va trebui sa sti obiceiurile acelui membru. Deci, participa in conversatie activ si asculta. Informatiile primite vor deveni “uneltele” tale.
  2. In top pe site vei fi, secretele noastre despre aceasta industrie si implicarea ta vor face categoric casa buna impreuna. Ca la orice job, trebuie sa te faci cunoscuta intr-un mod pozitiv si sa inveti sa iesi din anonimat prin lucruri inedite. Daca ne gandim, atunci cand te angajezi la o companie noua, probabil ai sanse sa primesti o promovare dupa 6 luni, 1 an sau 2 dar, cu conditia sa fi 100% implicata si dornica sa acumulezi constant noi cunostiinte. In acest domeniu, trebuie sa sti ca tu concurezi cu sute, mii de modele si va trebui sa fi diferita, unica fie prin stilul vestimentar, fie prin un talent cu care te-a inzestrat natura (desenezi, canti? dansezi?) scoate aceste calitati in evidenta, vei fi placut surprinsa de aprecierea primita. Un alt lucru bine de stiut este ca tu trebuie sa tratezi aceasta lume cu seriozitate. Niciodata nu vei deveni cunoscuta daca vei intra doua ore pe zi, o baza de membri o vei construi in timp si in timp ei te vor ridica. Din nou: ATENTIE cat cuprinde si dedicare!!!
  3. Nu este un scenariu scris de unde vei invata ce trebuie zis. Fiecare membru care este in camera ta de chat isi va dori atentia ta, el inevitabil isi doreste sa te cunoasca si sa te cucereasca. Permite-i, aprecieaza-l si fa-l sa uite de problemele cotidiene. Daca membrul tau spune ca este suparat, arata-i ca tu iti doresti sa sti ce s-a intamplat si ofera-i un sprijin moral pe cat posibil. In mod sigur si el iti va arata aprecierea si cel mai important nu-i privi doar ca o sursa de venit, priveste-i si trateaza-i asa cum ai face-o cu un prieten. Ai posibilitatea sa cunosti persoane unice, extrem de inteligente si cu o experienta vasta care inevitabil te va ajuta si inspira! Trebuie sa fi empatica si un confident de nadejde pentru EL.
  4. Acest raspuns este extrem de simplu! Nu este nevoie sa adopti un nou stil, este nevoie sa fi tu, sa transmiti reactiile tale reale si sa oferi acelasi raspuns pe care l-ar primi de la cel mai bun prieten. Cu cat vei incerca sa fi altcineva, acest job va deveni dificil pentru tine si bineinteles veniturile tale considerabil afectate. Tot ce trebuie  sa faci este sa fi naturala, zambitoare si pozitiva, un refugiu pentru membrii, o sursa de bucurie si inspiratie pentru ei.

Sper ca v-a placut acest articol si sper ca v-a oferit raspunsurile mult asteptate!

Va doresc o zi asa frumoasa ca voi!

1 Comment

  • Olivia

    PENTRU A CASTIGA MEMBRI FIDELI O MARE PARTE DIN ATENTIE VA TREBUI ATINTITA ASUPRA LOR IAR MODELELE SA SI NOTEZE ANUMITE DETALI DESPRE EI.

    octombrie 7, 2018 at 3:43 pm

Leave a Reply