Search
 

Ce trebuie sa intelegem prin confidentialitate!

Ce trebuie sa intelegem prin confidentialitate!

“CONFIDENȚIAL adj. 1. v. secret. 2. intim, particular, (înv.) particularnic.”

“CONFIDENȚIALITÁTE s. f. Caracter confidențial (al unei informații).”

Am tot observat ca suntem intrebati constant de persoanele ce sunt interesate sa cunoasca acest domeniu: – “De ce nu putem sa vedem testimoniale cu modelele voastre in video?” 

Ei bine, acum ne-am decis sa va si raspundem prin acest post.

White Agency este un proiect frumos, curat, unde toate modelele au venituri de minim 2000$ – iar modelele mai vechi ajung la sume de 10.000 intr-o luna. Nu glumim cand spunem ca aceste sume sunt realizabile, dar pentru aceste sume este o munca de echipa. Ne preocupa mai mult sa avem rezultate cu fiecare dintre modelele White decat sa le folosim imaginea pentru a atrage alte modele. Pentru noi calitatea este importanta, nu cantitatea si da, confortul psihic al modelului este important. De multe ori un model activeaza in acest domeniu pentru o perioada scurta de timp, un maxim de 5 ani ca medie, in aceasta perioada reuseste sa isi finantieze studiile, sa isi cumpere o casa, o masina si sa calatoreasca in cateva locuri frumoase. Asta nu inseamna ca urmatorii 35 -40 de ani din campul muncii vor fi in aceasta industrie, poate modelul A o sa activeze in televiziune, modelul B in politica si modelul C in medicina. Inevitabil, o societate ca a noastra plina de prejudecati si oarecum ipocrita nu va privi cu ochi buni alegerea din trecut a viitorului medic, reporter sau politician.

De ce sa ne folosim de imaginea acestor fete care fac anumite sacrificii, isi daruiesc atentia si timpul in totalitate unei activitati virtuale pentru a-si atinge anumite scopuri ce sunt poate imposibile daca ar avea un venit de 1170 Ron/luna? Ei bine, confidentialitate pentru noi inseamna respectul pentru modelele noastre, pentru fetele ce au ales sa faca parte din familia noastra, modelele ce au sustinut o afacere, pentru ca de ce sa fim ipocriti,  fara aceste modele studio-urile nu ar mai exista.

Preferam sa ne promovam prin alte modalitati ce respecta drepturile la confidentialitate ale echipei noastre. Evitam sa punem pe scena publica modelele noastre pentru a atrage alte modele. Cine isi doreste sa faca parte din echipa noastra trebuie sa stie ca dreptul la confidentialitate ii va fi in totalitate respect, si da este un drept!

Suntem in aceasta industrie de peste 8 ani si dupa cum vedeti este imposibil sa gasiti un model ce incearca sa va convinga in videoclipuri de promovare sa va alaturati echipei noastre. Este strict alegerea ta daca consideri ca suntem compatibili. Ne laudam prin fapte si nu prin vorbe!

Daca doresti sa alegi inteligent – Alege White Agency!

Videochatul este reinventat, iar tu ca model contezi! Echipa noastra de traineri este mereu alaturi de tine pentru a te ajuta, pentru a te sfatui si  a te invata cele mai valoroase secrete. Noi vrem sa lucram cu oameni de calitate, nu cu persoane ce aleg superficial!

Daca consideri ca vrei sa faci parte dintr-o echipa ce isi pretuieste angajati, ce respecta dreptul la confidentialitate si va fi mereu langa tine pentru a te ajuta profesional, ne poti contacta la 0749707702 sau 0755181604. Sa activezi in videochat este o sansa pentru asigurarea unui viitor stralucit, dar sa activezi in videochat nu inseamna sa stai 10 ore in fata unei camere web inutil. Totul trebuie pus la punct, preferam sa avem modele ce stau in fata camerei poate 5 -6 ore dar au niste rezultate adevarate, nu sume de 20-30 $ – noi vorbim despre calalitate si un minim de 100-300 $/zi pentru modele incepatoare!

To us you are simply the best!

Studio Videochat – White Agency – Bucuresti – Romania – 0755.181.604 – 0749.707.702. – Calea Victoriei – Ultracentral – Classy and Stylish for Smart Girls!- Videochat Reinventat!

Leave a Reply