Search
 

Ce reguli avem noi la White Agency?

Ce reguli avem noi la White Agency?

Hello tuturor,

Sunt sigura ca va intrebati ce reguli sunt in fiecare studio, dar in cele mai multe cazuri aceste lucruri se pot afla din diverse zvonuri de pe forumuri sau la fata locului, unde de cele mai multe ori probabil nu coincid.

Asadar, am decis sa va informam despre cele doua – trei reguli importante la White Agency. Desi multe persoane au senzatia ca daca activezi in Videochat automat ai o viata haotica si fiecare face ce vrea, cum vrea. Ei bine, este momentul sa “distrugem” acest stereotip. In acest articol vorbim doar despre modul in care functioneaza White Agency – nu alte studiouri de videochat.

  • Ne respectam intre noi, asta inseamna ca suntem serioase si ne respectam programul, colegele si in fiecare zi invatam ceva nou!
  • Logarea pentru tura de dimineata la White Agency se face la ora 07:00, asta inseamna ca la ora 07:00 modelul trebuie sa fie online pe siteuri. Poate stiti daca aveti experienta ca majoritatea studiourilor incep tura de dimineata la ora 06:00. Am ales ora 07:00 deoarece multe persoane locuiesc  in cartiere indepartate sau chiar in afara capitalei. Deci, in concluzie modelele ajung in jurul orei 6:20 la munca, bea o cafeluta impreuna intr-o atmosfera relaxanta, impartasesc cateva pareri si dupa merg sa impartaseasca mai multe pareri cu membrii lor din toate colturile lumii.
  • Noi ne dorim un model sa isi petreaca aproximativ 7 ore online, iar o ora sa o foloseasca ca pauza. Este indicat, sa se respecte acest plan pentru a da randament.
  • Tura de dupa-amiaza are logarea la ora 15:10 si se incheie la ora 22:00, ca rezultat pauza pentru tura de amiaza va fi undeva intre 20 -45 minute. Este cea mai scurta tura si aleasa in acest mod deoarece traficul incepe sa fie simtitor mai mare pe siteuri dupa ora 15:30. Astfel toate turele sunt impartite logic pentru a beneficia de un trafic cat mai bun.
  • Tura de noapte si de altfel cea mai buna tura incepe la ora 22:00 si ia sfarsit la ora 06:00, la fel ca tura de dimineata are o pauza de aproximativ 60 de minute, in care este indeajuns timp pentru relaxare.
  • Noi ne dorim armonie si apreciem seriozitatea si respectul. Responsabilitatea fiecarui model fiind sa isi lase camera si aparatura in ordine, decorul trebuie sa fie lasat in acelasi mod in care a fost gasit pentru urmatoarea tura.

In principiu acestea sunt acele reguli complicate de care se teme fiecare model, noi am dezvoltat acest mod de lucru pentru a sprijini fiecare model cat mai bine. Noi cautam modele care isi doresc sa avanseze, sa creasca, sa participe la traininguri si team-buildinguri menite sa dezvolte o conexiune stransa in echipa White Agency si  bineinteles incasari cat mai mari. Videochatul inseamna organizare, daruire, empatie, si multa, multa ambitie. Daca si tu consideri ca reguliile noastre sunt cat se poate de normale, de ce nu alegi sa vi la un interviu, sa ne cunosti si poate vei deveni o parte importanta din White Agency!

Daca vrei o schimbare in bine, este timpul sa alegi inteligent – alege White Agency!

To us you are simply the BEST! – White Agency – Studio Videochat – 0749.707.702/ 0755.181.604 – Numerele de telefon de care ai nevoie pentru o schimbare in bine! Studio Videochat – Calea Victoriei – White Agency! Suna Acum! 

Leave a Reply