Search
 

Ce inseamna pentru mine Videochat-ul?!

Ce inseamna pentru mine Videochat-ul?!

Salut cu drag toate cititoarele acestui post,

Numele meu este Mihaela si am 21 de ani. Am inceput sa lucrez in acest domeniu acum 3 luni.

Am auzit nenumarate pareri despre Videochat, si de multe ori pana si eu criticam acest domeniu.

De fiecare data cand auzeam ca o prietena sau cunostiinta a inceput sa lucreze in Videochat, incepeam sa iau distanta. Suna foarte ciudata pana si pentru mine cand ma gandesc la asta.

Pentru mine Videochat-ul insemna un domeniu care era cu siguranta ilegal sau imoral. Nu mi-as fi schimbat parerea daca nu aveam o perioada foarte proasta profesionala, si dupa cum toata lumea stie, ti-ai pierdut job-ul acela prost platit, ti-ai pierdut absolut toate sansele de a avea un trai “decent”, fie el cu lipsuri. Am aplicat la nenumarate joburi si nu m-a sunat absolut nimeni in timp util, deci pentru a supravietui trebuia sa fac un compromis. Am analizat cu atentie cam toate reportajele si aritcolele scrise despre Videochat si m-am decis brusc ca trebuie sa vad cu ochii mei cum arata un studio de Videochat.

Recunosc am fost la aproximativ trei interviuri pana sa ajung la White Agency, unde “luxul” si “curatenia” promise erau simple vorbe aruncate pentru a atrage modele noi.

Ei bine, acum 3 luni am avut interviul meu cu White Agency, unde am fost primita intr-un loc extrem de curat, prietenos si intr-un final mi s-a explicat clar cam tot ce aveam nevoie sa stiu.

Am decis sa incep sa lucrez, daca ceea ce mi s-a promis nu ar fi fost adevarat, probabil as fi ramas cu un gust amar, dar din fericire pentru mine si alte fete aici promisiunile se infaptuiesc inca de la inceput. In prima mea zi am reusit sa fac 180 $ in conditiile in care tot ce am facut a fost sa dansez, sa zambesc si sa mentin conversatii cu diverse persoane. In cele 3 luni petrecute in Videochat la White Agency pot spune ca suma cea mai mare pe care am reusit sa o fac a fost 345 $ pe care i-am obtinut intradevar cu ajutorul constant al echipei de suport.

La capitolul limba engleza, nu pot spune ca eram la un nivel avansat sau cel putin mediu- dimpotriva incepatoare ce avea doar expresii scurte si la obiect. Cu un nivel scazut la engleza am reusit sa obtin in prima perioada 1365 $, o suma generoasa pentru doua saptamani.

Consider ca in Videochat chiar ai posibilitatea sa devi o varianta mai buna a ta, iti imbunatesti considerabil nivelul limbii engleze si automat tot ce iti doreai sa iti cumperi devine brusc posibil.

Ma bucur ca mi-am luat inima in dinti si am descoperit intr-un final ca facand Videochat nu faci nimic ilegal sau imoral, limitele sunt trasate de catre model, nu de studio sau membri. Daca iti doresti o schimbare in bine, poti si tu sa dai o sansa acestui domeniu “misterios”

 

Leave a Reply