Search
 

Bonusuri si Beneficii la White Agency

Bonusuri si Beneficii la White Agency

Modelele White Agency sunt tinere, realizate si fericite.

Poate te intrebi de ce la pentru modelele White Agency conceptul #munca inseamna relaxare? Este foarte simplu, noi preferam sa lucram intr-un mediu pozitiv, unde spiritul de echipa se poate simti inca din prima clipa!

Pe langa aceste mici detalii care ne reprezinta White Agency ofera mai mult:

  • Procente atractive – ce pornesc de la 50% si ajung pana la 80%, deci in concluzie, sti ca munca ta este mereu apreciata.

  • Bonusuri – Bonus de angajare cuprins intre 100$ si 500$, Bonusuri pentru 11 ture/ perioada, Bonus pentru inca un an alaturi de noi – 80%, team-buildinguri de cel putin trei ori pe an alaturi de noi, sedinte foto profesionale asigurate de studio, sedinte solar, sedinte masaj, sedinte make-up si hairstyle asigurate de White Agency.

  • Cursuri de calificare – cum ar fi, curs make-up artist, curs engleza si curs de web-designer.

  • Contract de munca absolut legal ce ii permite modelului o asigurare de sanatate plus fiecare an trecut este inregistrat, iar peste 30 – 40 de ani, contributiile se vor face simtie.

  • Incurajam modelele White Agency, sa se gandeasca la viitor la fel de mult cum se gandesc la prezent, cu incredere, curaj si bucurie.

Poate te intrebi de ce un studio de Videochat, pune la dispozitie toate aceste facilitati?

Ne dorim sa incurajam modelele noastre sa evolueze atat profesional cat si personal, exista modele ce au activat in industria Videochatului de-a lungul anilor si vine un moment in viata lor cand isi doresc altceva, cum ar fi sa lucreze ca suport training sau ca web-designer si noi ne dorim sa lucram in continuare cu persoanele ce au demonstrat ca sunt implicate, serioase si profi. Aprecierea noastra merge dincolo de o simpla colaborare dintre un studio si un model.

Sa activezi in industria Videochatului inseamna ca esti o femeie curajoasa, independenta si cu o personalitate puternica. Tu faci parte din acest tip de femei sau iti doresti sa faci parte?

 

Leave a Reply