Search
 

Testimoniale

Afla de la viitoarele tale colege despre White

Testimoniale

Testimoniale White Agency

Mereu am fost o fata timida si retrasa, imi era greu sa lucrez cu oamenii si sa ma exprim liber. Nu ma gandeam ca as fi potrivita pentru a lucra in videochat insa m-am inselat. Nu numai ca training-ul si streaming-ul online m-au ajutat sa comunic mai usor, sa fiu mai etrovertita dar mi-a oferit si increderea de care aveam nevoie. Indrumarile pe care trainerii de la WhiteAgecy mi le-au oferit m-au transformat complet, acum ma simt bine in pielea mea mi-am format un stil care ma face sa ma simt feminina si increzatoare, dezvoltarea fiind atat pe plan profesional cat si personal. Ma bucur ca am facut aceasta alegere.

Beatrice

Am terminat o facultate si desi ma asteptam sa imi gasesc un loc de munca rapid, asta nu s-a intamplat. Salariile si cerintele lor mi se pareau exagerate, am fost nevoita sa caut in afara razei mele de specialitate deoarece imi doream foarte mult un stil de viata lipsit de griji. Am apelat la parerea unei prietene care m-a indrumat spre posibilitatea de a devenii model. Am fost scceptica la inceput dar am avut curajul sa incerc. O data ajunsa la interviu toate lucrurile parca au venit de la sine, m-am bucurat sa aflu ca programul este flexibila, plata bilunara si incasarile mai mari decat orice alt job pe care puteam sa il intreprind. Ulterior m-am gandit la a uiliza aceasta oportunitate pentru a imi crea un viitor, imi doresc sa imi deschid propria afacere sa fiu propriul meu sef iar WhiteAgency ma ajuta sa imi implinesc acest vis.

Stefania

Sunt din provincie si mereu mi-am dorit sa locuiesc in Bucuresti, chiriile mi s-au parut foarte mari aici si nu am reusit sa imi gasesc un job bine platit. Asa ca am incercat sa aflu mai multe despre videochat, vazand atatea reclame cu sumele pe care acest job le prezinta. Nu stiam insa daca sunt potrivita pentru acest job s-au daca voi avea posibilitatea sa vin in Bucuresti. WhiteAgency nu numai ca mi-a raspuns tuturor curiozitatilor ci m-a si ajutat sa ma mut aici oferindu-mi si job-ul cel mai bine platit din zilele noastre. Ma bucur ca am facut acest pas si astfel am ajuns sa imi permit nu doar sa locuiesc aici ci sa imi cladesc si un viitor in capitala.

Flavia

Buna numele meu este Andreea, desi nu am mai lucrat ca model de videochat in trecut, mi-am dorit foarte mult sa dau o sansa acestui job. Deoarece niciodata nu reuseam sa ma descurc financiar. Totodata vroiam sa imi continui si studiile avand nevoie de un job cu program flexibil. Spre uimirea mea am beneficiat cu aceasta ocazie si de stabilitate financiara. Sunt fericita privind retrospectiv deoarece videochatul nu numai ca m-a propulsat unde imi doream sa fiu ci m-a si ajutat sa devin independenta financiar si sa imi permita lucrurile pe care mereu mi le-am dorit, fie ca era vorba despre plata facturilor, o masina s-au bani pentru a imi permite o vacanta.

Andreea