Search
 

Cazare

Locatie Ultracentrala in Bucuresti

Cazare

Daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie ultracentrala in Bucuresti.

Aplica acum

Stim ca in prezent sunt foarte putine orase in Romania in care se pot gasi studio-uri de lux. Din acest motiv, daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti. Aceasta oportunitate cu siguranta o sa te ajute sa-ti indeplinesti visele mult mai usor. Tinand cont de faptul ca de multe ori avand colegi de apartament ce activeaza in alte domenii de lucru, convietuirea devine dificila datorita conceptiei eronate asociata acestui job. Noi iti oferim posibilitatea sa lucrezi linistita, flexibil evitand astfel problemele ce pot surveni. Pentru a beneficia de aceste facilitate, interviul se va tine initial online, stabilind urmatorii pasi. Asa ca profita de aceasta oportunitate.

Contact

Lasa deoparte grija locuintei

Aplica acum in sectiunea de angajari a studioului White Agency, iar noi iti promitem cazare la cele mai inalte standarde. Fiecare model care alege sa lucreze in studioul nostru de videochat este rasplatit nu doar cu cel mai bun mediu de lucru si salariu, cat si cu posibilitatea cazarii in zona exclusivista. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, White Agency isi trateaza cu respect modelele si le ofera facilitati pentru a se concentra doar pe cariera. Avem un apartament complet echipat si mobilat. Poti vedea spatiile destinate cazarii chiar in timpul interviului, acestea fiind amplasate in apropierea studio-ului nostru.

Locatie ultracentrala, fara niciun cost

Visul de a locui in centrul Bucurestiului devine realitate la White Agency. Punem foarte mult pret pe calitatea serviciilor prestate pentru modelele noastre, iar de aceea le rasplatim cu spatii de cazare la doar zece minute de Guvern. In plus, cladirea unde se afla spatiile de cazare ale White Agency este intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, o zona sigura ceea ce iti va oferi siguranta si increderea de care ai nevoie!

Primesti cheile imediat dupa ce semnezi contractul!

Pentru ca multe dintre modelele noastre sunt din provincie, am ales sa oferim aceasta facilitatea premium pentru a le rasplati increderea de a alege White Agency. Stim ca multe dintre modelele care fac videochat se tem ca, o data ajunse in Bucuresti, vor incepe un lung proces de a-si gasi chirie care, de cele mai multe ori, este prea mare pentru posibilitatile financiare. De aceea, ne-am gandit sa oferim aceasta facilitate ce ajuta in mod clar modelele sa economiseasca banii necesari mutarii intr-un spatiu propiu intr-un timp scurt, iar posibilitatea de a locui singura devine posibila mult mai repede. In plus, pentru a participa la interviul de angajare nu trebuie neaparat sa faci un drum in Bucuresti. Putem stabili un interviu online, in baza caruia sa te cunoastem mai bine, iar daca esti acceptata, iti oferim si cazare in Bucuresti in momentul in care doresti sa incepi o viata noua!

De ce am ales sa iti oferim noi cazarea?

Orice model care alege sa se angajeze la White Agency devine parte din familie. Iar noi tinem foarte mult la aceasta legatura pentru ca vrem sa te concentrezi strict pe a te dezvolta din punct de vedere profesional dar si personal. De altfel, intelegem ca fara un loc de cazare stabil, nu te vei concentra asupra muncii zilnice, iar asta se va vedea clar in rezultate. Am considerat o prioritate oferirea unui sistem de cazare pentru ca doar asa poti sta linistita si iti poti folosi energia intr-un mod constructiv.

Doar doua reguli trebuie sa respecti

Oferim cazare si sustinere constata modelelor noastre insa avem doua reguli importante: 1. Fara animale de companie – desi le iubim, animalele de companie lasa par, iar in echipa noastra pot fi modele care sufera de astm. Stim ca iti va fi greu sa iti lasi partenerul necuvantator acasa, insa este importanta igiena si linistea in cadrul cladirii, mai ales ca este pozitionata ultra central. 2. Fara prieteni in vizita – asta pentru ca tinem foarte mult la confidentialitate, iar vizitele prietenilor pot aduce interactiuni nedorite cu modele noastre. Desi promovam inter-relationarea, trebuie sa fim foarte atenti cu cine intra in contact modelele noastre, pentru a le respecta dreptul la intimitate. Este foarte simplu, daca te angajezi la White Agency, vei beneficia de ajutorul necesar pentru a incepe un nou capitol in viata ta, unde tu vei deveni cea mai buna varianta a ta! Ai intrebari sau vrei sa stabilesti un interviu? Te invitam in sectiunea de Contact, unde ne poti trimite cateva detalii si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.