Search
 

Avantaje

Ce iti poate oferi colaborarea cu White Agency?

Avantaje

Ce iti poate oferi colaborarea cu White Agency?

Avantaje

Ce iti poate oferi colaborarea cu White Agency?

In momentul in care vei decide sa colaborezi cu White Agency vei descoperi ca echipa noastra iti va pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru o aparitie cat mai captivanta. O sa beneficiezi de numeroase sedinte foto ce iti vor ridica calitatea profilului dar si incasarile. Pentru o dezvoltare cat mai rapida in acest domeniu, un profil complet, cu detalii interesante ce iti pot contura intr-un mod impactant personalitatea dar si o imagine impecabila sunt caracteristicile care influenteaza puternic progresul tau.. Modul in care eficienta noastra se face simtita este prin oferirea unor cursuri periodice de BDSM, Adult si non-adult. Cu toate acestea vei beneficia constant de indrumarile unui trainer cu experienta, astfel incat tu iti poti acumula cunostiintele intr-un mod corect si iti vei putea dezvolta un stil unic.

Contact
studio videochat

Program

Programul a fost stabilit pentru a garanta modelului cele mai bune ore online, trafic calitativ si posibilitatea de a avea incasari pe masura asteptarilor.
Afla mai mult
studio videochat

Cazare

In momentul de fata, in Romania sunt foarte putine studio-uri de Videochat cu experienta necesara pentru dobandirea succesului. Din acest motiv, White Agency va pune la dispozitie o cazare intr-o zona centrala in aproprierea studio-ului nostru.Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pentru o pozitie de model si intr-un timp scurt o sa inveti toate secretele despre Videochat si iti vei permite sa duci viata pe care ai visat-o mereu.
Afla mai mult
studio videochat

Comisioane

Comisioanele si bonusurile oferite de White Agency au fost create special pentru a putea fi obtinute chiar si de modelele incepatoare. In momentul in care te simti apreciata si observi o crestere constanta vei obtine atat implinirea profesionala dar si motivatia necesara pentru viitor.
Afla mai mult