Search
 

Intrebari Frecvente

Daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti.

Intrebari Frecvente

1- Oare eu sunt potrivita pentru acest job?

In ultimul timp s-a facut o confuzie legata de imaginea necesara pentru a deveni un model de videochat. Prima perceptie gresita fiind legata de aspectul fizic. In primul rand aceasta activitate se desfasoara in fata unei camere web, iar ca rezultat membrii te vor cunoaste exact asa cum te prezinti tu online. Este important sa ai o aparitie eleganta, realizata cu ajutorul outfituri-lor, machiajului si a gesturilor. Este bine de stiut ca pentru a castiga membri, trebuie sa fi comunicativa, diplomata si usor de abordat.

2. Ce sume pot castiga?

Stim foarte bine ca aceste sume pot parea ireale la inceput, insa nu sunt greu de obtinut iar totul este posibil in aceasta industrie. Adevarul este simplu, totul tine de ceea ce iti doresti sa obti, tu esti cea care isi seteaza telul, acesta poate fi unul “low or high”, intr-un final totul depinde doar de tine. Noi te vom ajuta cu toata implicarea posibila sa-ti atingi telul.

3. Trebuie sa am experienta ca model?

Raspunsul este simplu: NU! De cele mai multe ori modelele care au mai lucrat in companii dezinteresate si-au format un stil propiu, gresit si au ramas cu experiente negative in urma unor colaborari deficitare. Insa ca model nou, vei avea oportunitatea de a-ti forma un stil corect si vei beneficia de un inceput pozitiv in acest domeniu. Singurele atuuri de care ai nevoie sunt cunostiinte minime de limba engleza si operare PC, restul informatiei va fi dobandit in timpul trainingului. Totul se invata!

4. Imi va afecta viitorul profesional acest job?

Alege cu grija studioul cu care vrei sa colaborezi deoarece suntem convinse ca tu nu ti-ai dori ca imaginea ta sa fie promovata pe site-uri de socializare din Romania. Nu-ti face griji, noi stim si dorim sa iti respectam viata privata. A se intelege, noi ne ocupam doar de dezvoltarea ta profesionala fara a deveni intrusivi. Tu vei fi prezenta doar pe site-uri de streaming online nu in social media. Tocmai de aceea noi preferam sa lasam rezultatele noastre profesionale sa vorbeasca de la sine.