Search
 

Angajam Trainer – White Agency.

— Angajam Trainer – White Agency.

Avem vesti bune! 

In ultimele luni, echipa White Agency a lucrat intens pentru a se extinde, o spunem cu mandrie, AM REUSIT! Desi am intampinat si noi cateva greutati pe ici pe colo, ne caracterizeaza incapatanarea si acceptam o provocare fara probleme. Anyway, se pare ca avem totusi nevoie de inca doua colege in echipa de training. Cautam colege tenace, foarte bune la organizare si super optimiste mereu.

Ca trainer, este esential sa ai capacitatea de a incuraja modelele,este fara doar si poate necesar sa fi un bun team-leader. 

Un trainer bun trebuie sa dezvolte strategii potrivite pentru fiecare model in parte si sa interpreteze ce stil se potriveste fiecarei fete. Prin urmarirea si analizarea rezultatelor, un trainer trebuie sa ajute permanent modelele sa isi imbunatateasca performantele. Pentru noi, trainerul este motorul succesului si reprezinta conexiunea studioului cu modelele.

Un trainer trebuie sa aiba o foarte buna atentie la detalii, rabdare si o creativitate egala cu cea a unui artist.

Cand spunem Trainer Videochat ne gandim la acea persoana care iubeste sa comunice si sa atinga obiective. Un trainer trebuie sa se concentreze in a oferi un tratament egal fiecarui model.,Bineinteles, sa stie sa ridice mereu moralul colegelor si sa simta ca a obtinut o victorie in momentul in care face o mica diferenta in viata unei colege. Acel boost de incredere este apreciat cand vine la momentul potrivit dar mai ales cand vine din partea persoanelor cu care iti petreci 50% din timp. Cautam o colega capabila sa antreneze invingatoare, pentru ca noi la White Agency consideram ca femeile sunt capabile sa isi atinga absolut toate obiectivele.

Daca te consideri empatica, puternica, ambitioasa dar si o prezenta calda,pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Poti fi acea persoana ce isi lasa amprenta pozitiv pe viitorul colegelor tale. Veniturile tale lunare daca alegi sa faci parte din echipa White, vor fi cuprinse intre 2500 si 5000 Ron. Bineinteles, daca esti o persoana implicata si contribui in mod evident la succesul echipei poti castiga chiar mai mult. Daca vei face parte din echipa noastra o sa beneficiezi de  team-buildinguri atat in Romania cat si in afara, dar si traininguri ce iti vor imbunatati cunostiintele.

Ne poti contacta prin email: – info@whiteagency.ro

Telefonic: 0749.707.702 sau 0755.181.604 

 

www.whiteagency.ro