Search

Comisioane

Beginner 0
Star 0
Superstar 0
1 year 0

Bun Venit La White Agency!

Studio videochat

Te intrebi ce aducem nou in acest domeniu?

Alatura-te unei echipe unice unde intreaga echipa este formata din personal feminin cu o experienta de peste 10 ani in Videochat. Pe noi ne caracterizeaza optimismul, seriozitatea si transparenta. White Agency iti pune la dispozitie camere elegante, aparatura moderna si atentie – CONFIDENTIALITATEA – mult promisa peste tot, alaturi de noi este complet respectata – un lucru ce se poate verifica oricand pe paginile noastre de promovare. Am organizat un sistem  de comisioane usor de atins de toate modelele, pentru ca incurajam progresul.

Cum poti fi model de top?

Sa fi model de top nu trebuie sa te bazezi doar pe aspectul fizic, seriozitatea, implicarea si ambitia sunt ingredientele necesare pentru a deveni un model de succes. Pana la urma in acest domeniu lucram cu oameni,iar comunicarea este modul in care vei reusi cu succes sa ramai intiparita in memoria membrilor.

Zambeste mai des, cineva se va indragosti de zambetul tau!

White Agency Studio videochat bucuresti.

Atinge-ti adevaratul potential!

Inainte de a incepe aceasta activitate, trebuie sa constientizezi ca VIDEOCHATUL nu este doar o modalitate de a duce un stil de viata lipsit de griji, ci mai degraba oportunitatea ta de a-ti construi un viitor mai bun. In prezent, avem in studio-ul nostru cateva povesti de succes ce iti pot servi ca exemplu si e foarte posibil ca povestea ta sa fie urmatorul exemplu. Ai nevoie de ambitie si rabdare in acest job, de restul detaliilor se va ocupa echipa White Agency.

White Agency Blog

Learn how to be a Money Magnet - Invata sa devi un magnet pentru $

Design & Locatie

Pentru a fi mai accesibili ne-am situat in centrul Bucurestiului, la doar 25 metri de metrou. Am amenajat White Agency intr-un stil feminin, elegant si modern.

Am invatat de-a lungul anilor cat de mult poate influenta mediul de lucru si aparatura dezvoltarea unui model incepator intr-un model de succes. Noi ne implicam constant in a pune la dispozitie un feed impecabil atat audio, cat si vizual.

Asadar, totul este perfect organizat si amenajat pentru ca tu sa lucrezi intr-un studio profesional de videochat. Mai jos poti vizualiza galeria foto cat si video-ul de prezentare.Te asteptam cu drag  la o cafea pentru a simti energia pozitiva a studio-ului si vei putea observa  singura eleganta camerelor noastre de lucru.

White Agency Studio videochat bucuresti.

Galerie foto

White Agency - Be a Money Magnet!

White Agency - Rooms