Search

Cazare

Daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti.

Cazare

Daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti.

Stim ca in prezent sunt foarte putine orase in Romania in care se pot gasi studio-uri de lux. Din acest motiv, daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti. Aceasta oportunitate cu siguranta o sa te ajute sa-ti indeplinesti visele mult mai usor. Tinand cont de faptul ca de multe ori avand colegi de apartament ce activeaza in alte domenii de lucru, convietuirea devine dificila datorita conceptiei eronate asociata acestui job. Noi iti oferim posibilitatea sa lucrezi linistita, flexibil evitand astfel problemele ce pot surveni. Pentru a beneficia de aceste facilitate, interviul se va tine initial aonline, stabilind urmatorii pasi. Asa ca profita de aceasta oportunitate.

Contact

Lasa deoparte grija locuintei

Aplica acum in sectiunea de angajari a studioului White Agency, iar noi iti promitem cazare la cele mai inalte standarde, fara niciun cost. Fiecare model care alege sa lucreze in studioul nostru de videochat este rasplatit nu doar cu cel mai bun mediu de lucru si salariu, cat si cu posibilitatea cazarii, in spatii proprii. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, White Agency isi trateaza cu respect modelele si le ofera facilitati pentru a se concentra doar pe cariera. Fiecare dintre ele va primi po garsoniera, complet echipata si mobilata, in tendinte cu noua moda in materie de design interior, cu baie cu jacuzzi si chiar loc de parcare. Poti vedea spatiile destinate cazarii chiar in timpul interviului, acestea fiind amplasate in cladirea in care se afla studioul.

Locatie ultracentrala, fara niciun cost

Visul de a locui in centrul Bucurestiului devine realitate la White Agency. Punem foarte mult pret pe calitatea serviciilor prestate pentru modelele noastre, iar de aceea le rasplatim cu spatii de cazare absolut gratuite, la doar doi pasi de Guvern. In plus, cladirea unde se afla spatiile de cazare ale White Agency este supravegheata permanent de un bodyguard si camere video antiefractie. Asa ca poti sta fara griji. Nimeni nu va intra in locuinta ta, iar persoanele necunoscute sunt poftite sa iasa din cladire, pentru a-ti pastra confidentialitatea.

Primesti cheile imediat dupa ce semnezi contractul

Pentru ca multe dintre modelele noastre sunt din provincie, am ales sa oferim aceasta facilitatea premium pentru a le rasplati increderea de a alege White Agency. Stim ca multe dintre modelele care fac videochat acasa au teama ca, odata ajunse in Bucuresti, vor incepe un lung proces de a-si gasi chirie care, de cele mai multe ori, este prea mare pentru posibilitatile financiare. De aceea, ne-am gandit sa oferim aceasta facilitate. In plus, pentru a participa la interviul de angajare nu trebuie neaparat sa faci un drum in Bucuresti. Putem stabili un interviu online, in baza caruia sa te cunoastem mai bine, iar daca esti acceptata, iti oferim si cazare in Bucuresti.

De ce am ales sa iti oferim noi cazarea?

Orice model care alege sa se angajeze la White Agency devine parte din familie. Iar noi tinem foarte mult la aceasta legatura pentru ca vrem sa te concentrezi strict pe a te dezvolta din punct de vedere profesional. De altfel, intelegem ca fara un loc de cazare stabil, nu te vei concentra asupra muncii zilnice, iar asta se va vedea clar in rezultate. Am considerat o prioritate oferirea unui sistem de cazare in-house pentru ca doar asa poti sta linistita si te poti concentra sa faci bani si sa atragi cat mai multi clienti.

Doar doua reguli trebuie sa respecti

Oferim cazare gratuita pe perioada nedeterminata, insa avem doua reguli: 1. Fara animale de companie – desi le iubim, animalele de companie lasa par, iar in echipa noastra pot fi modele care sufera de astm. Stim ca iti va fi greu sa iti lasi partenerul necuvantator acasa, insa este importanta igiena si linistea in cadrul cladirii, mai ales ca este pozitionata ultra central. 2. Fara prieteni in vizita – asta pentru ca tinem foarte mult la confidentialitate, iar vizitele prietenilor pot aduce interactiuni nedorite cu modele noastre. Desi promovam inter-relationarea, trebuie sa fim foarte atenti cu cine intra in contact modelele noastre, pentru a le oferi protectia adecvata. Atat de simplu te poti bucura de cazare gratuita daca te angajezi la White Agency! Ai intrebari sau vrei sa stabilesti un interviu? Te invitam in sectiunea de Contact.