Search
 

Esti studenta? Videochat-ul este job-ul ideal pentru tine!

a

Esti studenta? Videochat-ul este job-ul ideal pentru tine!

De ce este Videochat-ul cel mai bun job pentru studente?

Sa fie mit sau realitate?

Ei bine, nu este un mit, este realitatea zilelor noastre. Daca alegi sa lucrezi in Videochat in timpul studiilor, se poate intradevar imbina utilul cu placutul, dar sunt totusi cateva elemente ce trebuiesc calculate bine si intelese.

Sa fi model de Videochat inseamna ca indiferent de situatie, constanta si seriozitatea sunt micile detali ce fac diferenta. Ca model ai un anumit program de respectat, nu pentru ca studio-ul isi doreste acest lucru ci pentru ca implicarea chiar are un rol foarte important. Ca in orice job, cu cat iti dai mai mult interesul, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In principiu, pentru incepatoare este indicat sa reuseasca sa aiba aproximativ 5 zile pe saptamana lucrate.

De ce? Nu era un job flexibil?

-Da este un job flexibil, dar este in acelasi timp un job unde programul si respectarea acestuia are o importanta masiva,  impactul final fiind asupra veniturilor tale. Desi, indicat este sa fie 5 zile pe saptamana programul este destul de scurt, putandu-se lucra in week-enduri sau ture de dimineata, ture de dupa-amiaza si ture de noapte ceea ce iti va permite cu usurinta sa studiezi, sa iesi in oras, sa mergi intr-o vacanta s.a.m.d.

Ca studenta din provincie sau nu, este primul an in care iti oferi sansa de a construi un viitor frumos si de a obtine o independenta financiara la care poate doar visai.

Sfatul nostru este sa alegi un interviu si sa incepi experienta ce iti va schimba complet perceptia!

 

Cu drag,

White Agency

Leave a Reply